Classified number:
45568531
Property code:
2256
Category:
Apartment
Location:
Chania prefecture » Chania » Chalepa
Price per sqm:
€ 10.0 /sqm
Area:
55 sqm
Available from:
15/04/2025
Bedrooms:
1 bedrooms
Floor:
Semi-basement
Construction year:
1993
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
1
Heat medium:
Aircondition
Energy class:
G
Living rooms:
1
Kitchens:
1
Residential zone:
Residential
Modified:
9 hours ago
Views:
318
Link:
www.plot.gr/45568531
Telephone:
+30
6948701481
Description
Ευρύχωρο πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στη Χαλέπα – 2256
Φωτεινό ημι-υπόγειο διαμέρισμα 55 τετραγωνικών μέτρων διατίθεται προς μακροχρόνια ενοικίαση στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων.
Το κτήριο είναι κατασκευής του 1993 και το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2024 (η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2024).
Η ανακαίνιση περιλαμβάνει καινούργιο χώρο κουζίνας με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές όπως εστία, φούρνο, ψυγειοκαταψύκτη, πλυντήριο ρούχων (στο λουτρο) και καινούργια ντουλάπια, καινούργιες ντουλάπες, όλα τα ηλεκτρολογικά και τον ηλεκτρολογικό πίνακα, όλα τα υδραυλικά και τα είδη υγιεινής, φωτιστικά, κλιματιστικό και κουφώματα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και το χώρο του υπνοδωματίου ο οποίος εύκολα μπορεί να γίνει ξεχωριστό δωμάτιο.
Προσφέρει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και το κλιματιστικό.
Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Χαλέπας, όπου κανείς μπορεί να βρει όλες τις υπηρεσίες όπως σουπερμάρκετς, εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία, φαρμακεία κλπ.
Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα (5-6 λεπτά οδικώς), ενώ οι πλησιέστερες παραλίες βρίσκονται στην περιοχή «Χονολουλού» (Κουμ Καπί) που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου και στην Ακτή Μιαούλη (Κουμ Καπί) που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρων, όπως επίσης και στην μικρή παραλία «Κουλούρα» που είναι φυσική πισίνα που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 600 μέτρα από το ακίνητο.
Ιδανικό για φοιτητές που φοιτούν στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στη Χαλέπα, αφού το σπίτι βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από τη σχολή.
#caneaproperties #chania #halepa #chalepa #crete #greece #for_rent #forrent #longterm #long_term #accommodation #university_accommodation #rental #MediterraneanUniversity #tei #mesogeiakopanepistimio