Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Αθήνα - βόρεια προάστια » Κηφισιά » Νέα κηφισιά
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 3142 /τ.μ.
Εμβαδόν:
70 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Όροφος:
1ος
Έτος κατασκευής:
1975
Σύστημα θέρμανσης:
Κεντρική θέρμανση
Φροντισμένο διαμέρισμα προς πώληση στην Κηφισιά
Σε ένα από τα πιο ήσυχα και ασφαλή μέρη της Κηφισιάς, συναντάμε αυτό το φροντισμένο, ανακαινισμένο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 70τμ.
Αποτελεί τμήμα μίας οικογενειακής πολυκατοικίας με προσεγμένη αισθητική, κατασκευής 1975, με ανεξάρτητη είσοδο και δυνατότητα χρήσης του κήπου. Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί το 2024 και αποτελείται από σαλόνι, ένα ανακαινισμένο μπάνιο, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένη ντουλάπα, μία άνετη κουζίνα, αποθήκη και βεράντες που πλαισιώνουν περιμετρικά το διαμέρισμα. Το δάπεδο είναι μωσαϊκό, υπάρχουν κλιματιστικά και ηλιακός θερμοσίφωνας, η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο, τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα δομικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πολύ καλής ποιότητας. Επίσης, τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν στον ήλιο να μπαίνει διάχυτα και να δημιουργεί θετική ενέργεια στο όμορφο αυτό διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μία σωστή επιλογή για ένα ζευγάρι που επιλέγει να μείνει σε ένα από τα πιο περιζήτητα βόρεια προάστια συνδυάζοντας την ηρεμία αλλά και την εύκολη πρόσβαση σε κεντρικά σημεία.