Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Ν. ηρακλείου » Ηράκλειο κρήτης » Θέρισσος
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 1246 /τ.μ.
Εμβαδόν:
65 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
19/02/2025
Υπνοδωμάτια:
2 υπνοδωμάτια
Όροφος:
Ισόγειο
Έτος κατασκευής:
1980
Σύστημα θέρμανσης:
Κεντρική θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση:
Α
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
168
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/44490148
Τηλέφωνο:
6986109593
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση ανακαινισμένο διαμέρισμα 65 τ.μ. στη Θέρισσο, Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για ένα φωτεινό και προσόψεως διαμέρισμα, σχεδόν ισόγειο, με τρία μεγάλα παράθυρα επί του δρόμου. Η κατασκευή του είναι του 1980, ενώ ανακαινίστηκε πλήρως το 2013, διατηρώντας σε άριστη κατάσταση τους χώρους του.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό. Είναι εξοπλισμένο με καινούρια διπλά κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά και διπλά τζάμια, προσφέροντας άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο, ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι Α+. Περιλαμβάνει επίσης αποθήκη, πατάρι, πόρτα ασφαλείας και κλιματισμό. Στην πολυκατοικία υπάρχει ασανσέρ, και τα μηνιαία κοινόχρηστα ανέρχονται σε 13€.
Η τοποθεσία του είναι ιδιαίτερα προνομιακή, με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, κλινικές, εμπορικό κέντρο και άλλες βασικές υπηρεσίες, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για φοιτητές.
Τιμή πώλησης: 81.000€
Η αναφερόμενη τοποθεσία είναι ενδεικτική. Για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμό επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας!