Έτος κατασκευής:
1978
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Ενεργειακή κλάση:
Ζ
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
75
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/44259868
Τηλέφωνο:
6936806114
Περιγραφή
Πωλείται Μονοκατοικία 108 τ.μ. περίπου, στο Σουφλί Έβρου - Κατάλληλη για Κατοικία και Επαγγελματική Χρήση
Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. (περίπου), στο Σουφλί Έβρου. Η κατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα: το ισόγειο λειτουργεί ως κατάστημα και ο πρώτος όροφος ως οικία, προσφέροντας έτσι δυνατότητες τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση. Βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 157 τ.μ. (περίπου), κατασκευασμένη το 1978, και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επενδυτική επιλογή, καθώς συνδυάζει την επαγγελματική δραστηριότητα στο ισόγειο με την κατοικία στον πρώτο όροφο, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση του.
Κωδικός Ακινήτου: 11558
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 6936806114, 6932382861 ή στο σταθερό του γραφείου μας 25510 33817.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Akinita Ouzounidis δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες σε όσους θέλουν να αγοράσουν, πουλήσουν ή νοικιάσουν ακίνητα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στην τοπική αγορά ακινήτων. Αν αναζητάτε αξιόπιστους μεσίτες στην Αλεξανδρούπολη, είμαστε εδώ για εσάς!