Category:
Studio
Location:
Thessaloniki - suburbs » Neapoli » Neo chorio
Price per sqm:
€ 1528 /sqm
Area:
53 sqm
Available from:
18/01/2025
Bedrooms:
1
Floor:
1st
Construction year:
1992
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
1
Heat medium:
Current
Energy class:
E
Modified:
2 months ago
Views:
35
Link:
www.plot.gr/43682185
Telephone:
+30
2310286773
Description
Θεσσαλονίκη, Βαρδάρης: Πωλείται Γκαρσονιέρα 53τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1992 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανική για φοιτητές ή εργαζόμενους.
Η ανάδειξη αγοραστή θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία υποβολής προσφορών μέχρι το πέρας του διαστήματος υποδείξεων. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για λεπτομέρειες που αφορούν το ακίνητο και την όλη διαδικασία.
Τιμή 81.000€
Κωδικός Ακινήτου: #6277
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stavrosioannidis.com για να βρείτε περισσότερα ακίνητα που θα σας ενδιαφέρουν.