Κωδικός ακινήτου: 6-1679 - Πατήσια Πλατεία Κολιάτσου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. σε οικόπεδο 150 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 με ενεργειακή κλάση Η και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 12000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 170 μέτρα - Τιμή: 150.000 € Πωλείται φωτεινό και ευρύχωρο ρετιρέ διαμέρισμα 90 τ.μ. στον 5ο όροφο, στο κέντρο στα Πατησιά, πολύ κοντά στον σταθμό. Το ακίνητο διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια καθώς και έναν επιπλέον χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί ως γραφείο ή playroom, ένα άνετο και φωτεινό σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο. Όλοι οι χώροι επικοινωνούν με τη μεγάλη βεράντα που προσφέρει θέα, ενώ το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2021, εξασφαλίζοντας μοντέρνα και λειτουργική διαρρύθμιση.
Συνοδεύεται από ιδιόκτητο δώμα 10 τ.μ. στον 6ο όροφο, με παροχές νερού και ρεύματος, ιδανικό για αποθηκευτικό χώρο ή για μετατροπή σε μικρό ξενώνα. Το ακίνητο είναι διαμπερές, με άπλετο φυσικό φως, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, και επιτρέπει την κατοχή κατοικιδίων.
Η εξαιρετική τοποθεσία του, σε συνδυασμό με τις παροχές και τη σύγχρονη αισθητική του, το καθιστούν ιδανική επιλογή για οικογένειες ή επενδυτές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ρετιρέ με άνεση, θέα και προοπτικές!