Διαμέρισμα Προς Πώληση, 2ος Όροφος στην Περιοχή Κάτω Πετράλωνα
Ανακαλύψτε αυτό το φωτεινό και άνετο διαμέρισμα 97 τ.μ. στον 2ο όροφο, κατασκευής 1998, στην καρδιά της περιοχής Κάτω Πετράλωνα. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι, προσφέροντας άνετους χώρους για όλη την οικογένεια. Με ανατολικό προσανατολισμό και όμορφη θέα στο αστικό τοπίο, το διαμέρισμα προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης και πρακτικότητας. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και καταστήματα. Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ηλιακό θερμοσίφωνα, αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια και ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Δ. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, ενώ τα δάπεδά του είναι από πλακάκι, προσφέροντας στυλ και πρακτικότητα.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το Μετρό, 300 μέτρα από το Τραμ, 100 μέτρα από τις συγκοινωνίες, 50 μέτρα από το σχολείο, 100 μέτρα από την πλατεία και το Super Market, ενώ 500 μέτρα από το ακίνητο θα βρείτε κέντρα διασκέδασης. Η περιοχή είναι ήσυχη, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης τέντες, ασανσέρ, αποθήκη, πόρτα ασφαλείας και θυροτηλεόραση. Είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να ζήσουν σε έναν όμορφο και πρακτικό χώρο, κοντά σε όλα όσα χρειάζεστε.
Τιμή: €310.000
Επικοινωνία με Exclusive Agents
Τηλέφωνο: 2102200880
Email:
[email protected]