Κατηγορία:
Studio / Γκαρσονιέρα
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη - κέντρο » Άγιος δημήτριος
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 3448 /τ.μ.
Εμβαδόν:
58 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
10/09/2024
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Όροφος:
7ος
Έτος κατασκευής:
1963
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Ενεργειακή κλάση:
Η
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
19
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/42073783
Τηλέφωνο:
2310989870
Περιγραφή
Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη και επιπλωμένη γκαρσονιέρα πρόσοψης, 7ου ορόφου-ρετιρέ, 52τ.μ. καθαρά και με 35τμ. μπαλκόνι στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η οικοδομή κατασκευής 1963 διαθέτει τα τελευταία χρόνια και ασανσέρ.
Η γκαρσονιέρα διαθέτει όλη την επίπλωση που βλέπετε στις φωτογραφίες, θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο, ενώ διαθέτει και κλιματιστική μονάδα 12.000btu.
Προσφέρει άνετη και ιδιαίτερα φωτεινή κρεβατοκάμαρα με ντουλάπα, σαλοκουζίνα επίσης φωτεινή και ευρύχωρη και ένα μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο. Προσφέρει ακόμη ένα ευρύχωρο μπροστινό μπαλκόνι 35τ.μ. και ένα οπίσθιο μικρότερο αλλά χρηστικό.
Επιπλέον, η μόνωση του δώματος είναι καινούργια και πλήρως λειτουργική μετά την ολοκλήρωση ανακαίνισης της γκαρσονιέρας.
Η θέση της στο ιστορικό κέντρο της πόλης καθιστά την πρόταση ιδιαίτερα ελκυστική τόσο για επένδυση, όσο και για ιδιοκατοίκηση.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας.