Category:
Other
Location:
Thessaloniki - center » Doxa
Price per sqm:
€ 3387 /sqm
Area:
183 sqm
Available from:
30/04/2023
Bedrooms:
4 bedrooms
Construction year:
2017
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
2
Heat medium:
Natural gas
Energy class:
B
Floor:
7th
Living rooms:
1
Kitchens:
1
Modified:
more than 2 months ago
Views:
59
Link:
www.plot.gr/41072831
Telephone:
+30
2310989870
Description
Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα δύο επιπέδων κατασκευής 2017. Η μεζονέτα βρίσκεται στον 7ο και 8ο όροφο νεόδμητης οικοδομής στην περιοχή της Τριανδρίας. Αποτελείται από 183,39τ.μ. μικτά και 134,85τ.μ. καθαρά με 3 πολύ φωτεινά δωμάτια όλα με ντουλάπες.
Στον 7ο όροφο διαθέτει σαλόνι (με διπλάσιο εσωτερικό ύψος) με τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, wc και 2 δωμάτια,ενώ στον 8ο όροφο (τύπου πατάρι) διατίθενται επιπλέον 2 δωμάτια με το 2ο άνετο μπάνιο.
Η πολυτελής κατασκευή με τα ολοκαίνουργια συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη στο υπόγειο και ορισμένη θέση στάθμευσης, με θέρμανση ατομική φυσικού αερίου αποτελεί πραγματική ευκαιρία επένδυσης αλλά και ιδιοκατοίκησης για κάθε οικογένεια που αναζητά ποιότητα διαβίωσης και άνεση δίπλα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Ο ανελκυστήρας της καλαίσθητης οικοδομής φτάνει μέχρι το υπόγειο αυτής και έτσι έχουμε εύκολη πρόσβαση στην αποθήκη της κατοικίας.