Category:
Detached Home
Location:
Phthiotis » Agios konstantinos » Center
Price per sqm:
€ 1636 /sqm
Area:
275 sqm
Available from:
13/01/2024
Bedrooms:
2 bedrooms
Construction year:
2002
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
2
Heat medium:
Petrol
Energy class:
D
Living rooms:
2
Kitchens:
2
Modified:
more than 2 months ago
Views:
74
Link:
www.plot.gr/40995718
Telephone:
+30
2235023999
Description
Κωδικός ακινήτου 65943
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 275 τ.μ. σε οικόπεδο 6069 τ.μ., κατασκευασμένη το 2002.
Αποτελείται από δύο μεζονέτες, η μία δίπλα από την άλλη, που η καθεμία μία μεζονέτα έχει επιφάνεια 138τμ. Πιο αναλυτικά το ισόγειο της κάθε μεζονέτας είναι από 55.9τμ., ο πρώτος όροφος είναι από 55.9τμ. και ο τελευταίος όροφος της κάθε μεζονέτας είναι 26.9τμ.
Η μία μεζονέτα είναι αποπερατωμένη ενώ η άλλη είναι ημιτελής.
Η μεζονέτα η οποία έχει αποπερατωθεί, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια δύο σαλοκουζίνες και δυο μπάνια. Μπαίνοντας στο ισόγειο, συναντάμε μια κουζίνα κι ένα σαλόνι. Ανεβαίνοντας στον πρωτο όροφο από την εσωτερική σκάλα, συναντάμε στα δεξιά μας ένα μπάνιο, αριστερά μας ένα υπνοδωμάτιο ενώ συνεχίζοντας μπαίνουμε στη σαλονοκουζίνα με το τζάκι. Περιμετρικά του πρώτου ορόφου υπάρχει μεγάλη βεράντα η οποία έχει θέα τη θάλασσα και το βουνό. Συνεχίζοντας κι ανεβαίνοντας στον τελευταίο όροφο, συναντάμε στα δεξιά μας ένα μπάνιο, ενώ ακριβώς απέναντι βρίσκεται και το δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Η μεζονέτα έχει πάτωμα με πλακάκι, διπλά τζάμια με σίτες και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Πωλείται με τις ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα. Έχει ανοιχτωσιά και θέα στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο αλλά και στο βουνό. Εχει απόσταση από την παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου 3χλμ., από την πόλη της Λαμίας 50χλμ. ενώ από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος 170χλμ.
Και οι δύο μεζονέτες πωλούνται στην τιμή των 450.000€.
Η αποπερατωμένη μεζονέτα πωλείται στην τιμή των 250.000€, ενώ η ημιτελής μεζονέτα πωλείται στις 200.000€.
Πληροφορίες 2235300557
Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking