Κατηγορία:
Οικόπεδο
Περιοχή:
Ν. λασιθίου » Άγιος νικόλαος » Βαθύ
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 25 /τ.μ.
Εμβαδόν:
5.000 τ.μ.
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
167
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/40904452
Τηλέφωνο:
6946285334
Περιγραφή
Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται στην υπέροχη περιοχή του Βαθιού, μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Αγίου Νικολάου.
Σε αυτό το οικόπεδο των 5.000m2 είναι δυνατόν να χτιστεί ένα σπίτι ή σπίτια έως 220m2 σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα, καθώς και πισίνα(ες), ανοιχτές ή σκεπαστές βεράντες, θέσεις στάθμευσης, κήπο, κλπ.
Το σπίτι ή τα σπίτια που θα χτιστούν σε αυτό το οικόπεδο θα έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Το οικόπεδο έχει μια μικρή κλίση και η οδική πρόσβαση προς τα εδώ είναι πολύ καλή, οπότε θα είναι πολύ εύκολο και οικονομικό να κατασκευαστεί εδώ, καθώς δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία.
Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, οι γραμμές τηλεφώνου και ευρυζωνικού διαδικτύου βρίσκονται κοντά στο οικόπεδο και είναι εύκολο να συνδεθούν.
Η θάλασσα και αρκετές όμορφες αμμώδεις παραλίες απέχουν λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το οικόπεδο.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.