Category:
Store
Location:
Messinia » Kalamata » Mikri mantineia
Price per sqm:
€ 3809 /sqm
Area:
210 sqm
Available from:
09/12/2022
Construction year:
1998
System of heating:
Without heating
Spaces:
2
Heat medium:
Without heating
Energy class:
F
Floor:
Ground floor
Modified:
26 days ago
Views:
238
Link:
www.plot.gr/40685821
Telephone:
+30
2754031164
Description
Πωλείται ισόγεια επιχείρηση 127,23τμ, με σοφίτα 82,20τμ, σε οικόπεδο 1186τμ., πάνω στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας Το κτίριο βρίσκεται σε περιοχή που επιλέγουν οι τουρίστες για διακοπές από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο. Απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα από τον κύριο λιμένα της πόλης, τον οποίο επισκέπτονται τουρίστες από κρουαζιερόπλοια, sailing boats και yachts σχεδόν 10 μήνες τον χρόνο.
Το κτίριο βρίσκεται σε απόσταση από την θάλασσα μόλις 10 μέτρων,, με θέα την θάλασσα και τον ορίζοντα του Μεσσηνιακού κόλπου.
Απέχει μόλις 20 λεπτά οδήγησης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας, που συνδέει την πόλη της Καλαμάτας με περισσότερες από 20 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης και 2,5 ώρες οδήγησης από το
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Σε απόσταση 25 χιλιομέτρων θα περάσει ο νέος δρόμος που θα ενώνει το αεροδρόμιο Καλαμάτας με τα 5 αστέρων ξενοδοχεία: Navarino Blue Costa Navarino Resort ( που θα χτιστεί σε απόσταση 25 χιλιομέτρων), ενώ σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα βρίσκονται τα Westin Costa Navarino Resort, Romanos Costa Navarino Resort, W Costa Navarino Resort and Mandarin Oriental Costa Navarino, όπως επίσης και με τα 4 golf courses, Dunes golf courses, Bay golf course, Hills golf course κ Olympic golf course.