Category:
Hotel
Location:
Magnesia » Portaria » Agios ioannis
Price per sqm:
€ 1352 /sqm
Area:
850 sqm
Available from:
15/10/2022
Construction year:
2011
System of heating:
Autonomous heating system
Spaces:
10
Residential zone:
Residential
Heat medium:
Without heating
Energy class:
A
Property code:
1042
Modified:
more than 2 months ago
Views:
142
Link:
www.plot.gr/40583979
Telephone:
+30
6945125805
Description
Πωλείται Ξενοδοχείο 10 Δωματίων στην Πορταριά Πηλίου
Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από την KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, ένα υπέροχο νεόδμητο ξενοδοχείο στην Πορταριά Πηλίου. Είναι10 δωματίων, τεσσάρων αστέρων, πολυτελούς κατασκευής, τοποθετημένο σε οικόπεδο 730 τ.μ, στην καρδιά του πιο γνωστού χωριού στο βουνό των Κενταύρων.
Εκτείνεται σε 4 επίπεδα συνολικής έκτασης 850 τ.μ και διαθέτει το σπάνιο πλεονέκτημα για την περιοχή, ένα άνετο χώρο στάθμευσης 11 αυτοκινήτων.
Στο ισόγειο συναντάμε την υποδοχή, το μεγάλο σαλόνι με λειτουργικό τζάκι, την τραπεζαρία και την μεγάλη επαγγελματική κουζίνα, η οποία διαθέτει τον εξοπλισμό και τον χώρο να εξυπηρετήσει εκτός από το πρωϊνό, βραδινό και μεσημεριανό μενού. Στον πίσω χώρο υπάρχει μεγάλη βεράντα και κήπος με αρκετό χώρο για 15 τραπέζια εστίασης.
Στον 1ο όροφο υπάρχουν 6 δωμάτια, εκ των οποίων το ένα κατασκευασμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Από αυτά, τα 4 έχουν μπαλκόνι, ενώ το ένα διαθέτει τζάκι.
Στον 2ο όροφο υπάρχουν 4 δωμάτια με τζάκι και μια άνετη βεράντα που έχει προσανατολισμό προς το βουνό.
Το 4ο επίπεδο είναι ημιυπόγειο και διαθέτει στάση του ασανσέρ. Εκεί υπάρχουν τοποθετημένα τα 7 WC του εστιατορίου εκ των οποίων το ένα ΑΜΕΑ, 6 δωμάτια βοηθητικών χώρων - αποθήκες, το γραφείο - ξενώνας προσωπικού και το λεβητοστάσιο. Ο χώρος αυτός είναι ιδανικός για να μετατραπεί σε spa με την κατάλληλη διαμόρφωση.
Για την κατασκευή του η οποία ολοκληρώθηκε το 2011, χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις μονώσεις του κτιρίου. Η θέρμανσή του γίνεται με καυστήρα ρεύματος χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, μέσω ενός δικτύου fan coil, ενώ υπάρχει επικουρικά και ηλιακός θερμοσίφωνας. Το καλοκαίρι λειτουργεί καυστήρας πετρελαίου για το ζεστό νερό παράλληλα με τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ενώ τα fan coil μετατρέπονται σε air condition. Όλα τα τζάκια του κτιρίου είναι κλειστού τύπου και θερμοδυναμικά.
Πρόκειται για μία πραγματική ευκαιρία επένδυσης στον χώρο του τουρισμού και σε ένα από τα πιο όμορφα και γνωστά μέρη της Ελλάδας !
Τιμή 1.150.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1042